Tietoa meistä

Myötätuuli Oy:n tietosuojaseloste

Myötätuuli Oy:n tietosuojaseloste

Päivitetty 18.12.2018.

Kuvaamme tässä tietosuojaselosteessa, miten Myötätuuli Oy:ssä käsitellään kuluttajien sekä yritysten, muiden yhteisöjen ja sidosryhmien yhteyshenkilöiden henkilötietoja.

Yleisessä osiossa kerromme yleisesti tietojen käsittelystä Myötätuuli Oy:llä

 sekä oikeuksistasi. Palvelukohtaisista tiedoista voit tarkistaa helposti ja nopeasti, miten käsittelemme tietojasi juuri niissä palveluissa, joita sinä käytät.

Asiakaslähtöisyys ja laadukkuus ovat keskeisiä arvojamme: käsittelemme tietojasi vastuullisesti ja haluamme olla luottamuksesi arvoinen. Voit itse vaikuttaa siihen, miten tietojasi käsitellään. Kerromme sinulle tässä tietosuojaselosteessa oikeuksistasi ja siitä, miten voit käyttää niitä.

Tietosi tallentuvat sopimuksen tekemisen tai muun asioinnin yhteydessä, esimerkiksi kun rekisteröidyt palvelumme käyttäjäksi, annat meille luvan lähettää sinulle markkinointiviestintää, ostat tuotteita verkkokaupasta, käytät verkko- tai mobiilipalveluita, osallistut markkinointikampanjaan tai kyselytutkimukseen, annat palautetta tai olet yhteydessä asiakaspalveluun.

Käsittelemme tietojasi sopimuksen tai palvelujemme toteuttamisessa, markkinointi- ja asiakasviestinnässämme sekä asiakaspalvelussa. Lisäksi kohdennamme tietojen avulla markkinointiamme ja viestintää sinulle sopivaksi. Haluamme luoda jatkossa yhä parempia elämyksiä, ja kerätty tieto auttaa meitä ymmärtämään asiakkaitamme paremmin.

MISTÄ KERÄÄMME TIETOA?

Keräämme sinusta tietoja muun muassa silloin, kun 

• rekisteröidyt palveluidemme käyttäjäksi, 

• annat meille markkinointiluvan ja saat meiltä viestintää, 

• teet ostoksia verkkokaupassamme tai käytät muita verkko- ja mobiilipalveluitamme, 

• osallistut markkinointikampanjaamme tai järjestämäämme markkinointi- tai mielipidetutkimukseen, 

• annat meille palautetta, jätät yhteydenottopyynnön tai otat Fazeriin muutoin yhteyttä; 

• olet yritysasiakkaamme tai muun sidosryhmämme yhteyshenkilö tai olet meihin yhteydessä edustamasi yhteisön edustajana; tai 

  • jaat, julkaiset, kommentoit tai lähetät viestin Myötätuulen sosiaalisen median kanavissa halutessasi asiakaspalvelua. Teemme myös sosiaalisen median seurantaa yleisellä tasolla ymmärtääksemme paremmin asiakkaitamme ja luomalla paremman käsityksen siitä, mitä Myötätuulesta ja toimialasta puhutaan.

MILLAISTA TIETOA KERÄÄMME?

Käsittelemämme tiedot voivat vaihdella sen mukaan, mitä palvelujamme käytät ja miten käytät niitä. Voit itse vaikuttaa siihen, millaista tietoa keräämme. Osan tiedoista saamme sinulta suoraan, kun esimerkiksi asioit verkkokaupassamme tai osallistut kampanjaamme. Osan tiedoista saamme evästetekniikoiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Näin opimme esimerkiksi siitä, miten palveluitamme käytetään ja voimme tarjota parhaan mahdollisen palvelukokemuksen.

EVÄSTEET

Keräämme tietoja verkkopalveluidemme käytöstä esimerkiksi evästeiden avulla.

Eväste on pieni tiedosto, jonka verkkosivusto tallettaa vierailijan selaimelle, ja joka lähettää verkkosivun ylläpitäjälle tietoja vierailijan vieraillessa uudelleen sivustolla. Käytämme verkkosivuillamme sellaisia evästeitä, jotka toimivat tarkoituksensa mukaisesti – ne parantavat käyttäjäkokemusta tai seuraavat Myötätuulen verkkosivujen liikennettä. Saatamme myös käyttää evästeitä sivujen kohdentamiseen, personointiin ja mainostamiseen. Voit poistaa evästeet käytöstä tai asettaa selaimen asetuksista evästeille hälytyksen.

MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Käsittelemme tietojasi liiketoiminnan tarpeisiin esimerkiksi tilaamiesi tuotteiden toimittamiseksi, ostamasi palvelun tuottamiseksi tai muun sopimuksen toteuttamiseksi. Käsittelemme tietojasi myös, jos tietojen käsittely on tarpeen Myötätuulen oikeutettujen etujen toteuttamisessa. Joissakin tilanteissa saatamme pyytää sinulta myös suostumusta tietojesi käsittelyyn. Yhdistämme keräämiämme tietoja, jotta voimme tarjota sinulle mahdollisimman hyvän palvelun.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI?

Emme säilytä tietojasi kauemmin kuin on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa kuvattujen tarkoitusten toteuttamiseksi sekä mahdollisen muun pakottavan lainsäädännön, kuten kirjanpitolainsäädännön noudattamiseksi. Tietojesi säilytysaikaan vaikuttaa myös se, missä yhteydessä ja mitä tarkoitusta varten tietosi on kerätty.

KETKÄ VOIVAT KÄSITELLÄ TIETOJASI JA LUOVUTAMMEKO NIITÄ KOLMANSILLE TAHOILLE?

Tietojasi käsitellään Myötätuuli Oy:n sisällä. Voimme luovuttaa tietojasi esimerkiksi viranomaisille, mikäli lainsäädäntö velvoittaa meitä luovuttamaan tiedot. Lisäksi voimme luovuttaa tietojasi mahdollisen liiketoiminnan myynnin tai muun yritysjärjestelyn yhteydessä liiketoiminnan ostajalle tai muulle yritysjärjestelyyn liittyvälle relevantille taholle.

Saatamme sopimuksen täyttämiseksi luovuttaa henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tällaisia osapuolia ovat esimerkiksi maksuvälitystä tai kuljetuspalveluita verkkokaupoissamme tai myyntipisteissämme tarjoavat kumppanimme, jotka voivat toimia maksunvälitykseen ja kuljetuksen toteuttamiseen tarvittavien henkilötietojen osalta rekisterinpitäjinä. Tietyn verkkokaupan käyttämät kumppanit käyvät ilmi kyseisessä verkkokaupassa. Kehotamme sinua tutustumaan tällaisten kolmansien osapuolien omiin tietosuojakäytäntöihin.

Käytämme henkilötietojen käsittelyssä kolmansien osapuolien tarjoamia palveluita, mutta tällöin emme pääsääntöisesti luovuta heille tietojasi siten, että he voisivat käyttää niitä muihin kuin Myötätuulen määrittelemiin käyttötarkoituksiin.

SIIRRÄMMEKÖ TIETOJASI EU:N TAI ETA:N ULKOPUOLELLE (NS. KOLMANTEEN MAAHAN)?

Myötätuuli ei siirrä tietojasi EU:n ulkopuolelle tai kolmansiin maihin.

MITEN VOIT VAIKUTTAA HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYYN?

Voit hallita sitä, miten Myötätuuli Oy kerää ja käyttää tietojasi. Koska oikeutesi ovat meille tärkeitä, olemme luoneet useita keinoja, joilla pystyt vaikuttamaan tietojesi käsittelyyn. Voit tutustua alla oikeuksiisi ja keinoihin, joilla voit käyttää niitä.

Sinulla on oikeus vaikuttaa tietojesi käsittelyyn seuraavilla tavoilla:

  • Sinulla on milloin tahansa oikeus kieltää tietojesi käsittely suoramarkkinointia varten (vastustamisoikeus). Huomaathan, että jos perut tilaamasi uutiskirjeen siinä olevan linkin kautta, mutta olet antanut meille yleisen markkinointiluvan, saatat edelleen saada meiltä markkinointiviestintää. Voit tällöin perua antamasi yleisen suostumuksen ilmoittamalla siitä meille sähköpostitse: info@myotatuuli.fi
  • Huomaathan, että voit suoramarkkinoinnin kieltämisestä huolimatta nähdä mainoksiamme Myötätuulen ulkopuolisissa verkkopalveluissa sekä saada meiltä edelleen asiakasviestintää, kuten verkkokaupassa tekemääsi tilausta koskevan vahvistuksen. Lisäksi voit saada työhösi tai vastuualueeseesi liittyvää markkinointiviestintää, jonka voit helpoiten kieltää saamasi viestin lähettämällä meille pyynnön sähköpostin info@myotatuuli.fi välityksellä.

• Joissakin tilanteissa sinulla voi olla oikeus erityiseen henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvistä syistä vastustaa myös muuta henkilötietojen käsittelyäsi kuin suoramarkkinointia. Oikeutesi koskettaa vain sellaisia tietojasi, joita käsittelemme Myötätuulen oikeutettujen etujen nojalla. Pyytäessäsi meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn tällä perusteella, sinun tulee kertoa meille, mikä on se henkilökohtainen erityinen syy, jonka vuoksi tietojesi käsittely tulisi lopettaa.

• Sinulla on oikeus pyytää pääsyä sinua itseäsi koskeviin tietoihin tai saada vahvistus siitä, että emme käsittele sinua koskevia tietoja (tarkastusoikeus). Voit tehdä tarkastuspyynnön helpoimmin sähköpostitse info@myotatuuli.fi .Tietyissä tilanteissa sinulla on myös oikeus saada meille toimittamasi henkilötiedot sähköisessä muodossa, jolloin voit halutessasi siirtää ne myös toiselle rekisterinpitäjälle (oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen).

• Sinulla on oikeus tietojen oikaisemiseen (oikeus tietojen oikaisemiseen). Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli tietosi ovat virheelliset, epätarkat tai puutteelliset, sinulla on oikeus pyytää meitä oikaisemaan tai täydentämään tiedot. Tietyissä tilanteissa sinulla saattaa olla oikeus käsittelyn rajoittamiseen (oikeus käsittelyn rajoittamiseen). Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli kiistät tietojesi paikkaansa pitävyyden, sinulla on oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä siksi ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa tietojesi paikkansapitävyyden.

• Sinulla on oikeus saada tietosi poistetuksi tietyissä tilanteissa, esimerkiksi silloin, jos henkilötietojesi käsittely ei enää ole tarpeellista niihin tarkoituksiin, joita varten ne kerättiin, tai jos henkilötietojesi käsittely on perustunut suostumukseen ja haluat peruuttaa suostumuksesi, eikä henkilötietojesi käsittelylle ole muuta perustetta (oikeus tulla unohdetuksi). Huomaathan, että jos henkilötietojesi käsittely on tarpeen esimerkiksi tekemäsi verkkokauppatilauksen toimittamiseksi tai antamasi suoramarkkinointikiellon noudattamiseksi, emme voi poistaa tietojasi.

Voit käyttää henkilötietojesi käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi olemalla meihin yhteydessä verkkosivuiltamme löytyvän sähköpostin avulla.

KENEN PUOLEEN VOIT KÄÄNTYÄ TIETOJESI KÄSITTELYÄ KOSKEVISSA KYSYMYKSISSÄ?

Voit ottaa meihin yhteyttä tai käyttää tietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksiasi.

Jos katsot, että olemme tässä tietosuojaselosteessa mainituista periaatteista huolimatta loukanneet henkilötietolainsäädäntöön perustuvia oikeuksiasi, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojasuojaviranomaiselle. Suosittelemme kuitenkin ensin kääntymään puoleemme asian selvittämiseksi.

REKISTERINPITÄJÄT:

Myötätuuli Oy yhdessä käyttämiemme palveluntarjoajiin kuuluvien yhtiöiden kanssa, jotka ovat rekisterinpitäjiä oman toimintansa osalta.

Myötätuuli Oy  on perheyritys, joka tarjoaa melontaan ja pyöräilyyn liittyviä tuotteita ja tarvikkeita, koulutusta sekä huoltoa ja korjausta.

PALVELUKOHTAISET TIEDOT

Voit tarkastella palvelukohtaisista tiedoista tarkemmin, mistä keräämme tietoja sekä, miten käsittelemme tietojasi eri käyttämissäsi palveluissa.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 17.11.2017 alkaen.

Verkkokauppa

Myötätuuli Oy
Jupiterinkatu 1
21600 Parainen

0400 820 778
info@myotatuuli.fi
myotatuuli.fi
0776524-1

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Noudon yhteydessä meillä voi maksaa tilauksen käteisellä rahalla. Maksupalveluna toimii Klarna Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Klarna AB:n (Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Myötätuuli Oy yleiset ehdot.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys meihin. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Myötätuuli Oy
Jupiterinkatu 1
21600 Parainen

0400 820 778
info@myotatuuli.fi
myotatuuli.fi
0776524-1

Toimitustavat ja -kulut

Toimitustapoina on myös nouto toimipisteestämme, jolloin tilaukseen ei tule toimituskuluja. Muissa toimitustavoissa toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.